چیپس از جمله تنقلات پرطرفدار است به خصوص بچهها و کسانی که عاشق چاشنیهای شورمزه هستند از طرفدارای این خوراکی هستند. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه چیپس خانگی و خوشمزه را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی
سیب زمینی یک کیلوگرم
بیکینگ پودریک قاشق سوپ خوری
نمک یک قاشق سوپخوری
روغن به مقدار لازم
مرحله اول
نیاز به دستگاه ورقهکن یا رنده مخصوص داریم . با دستگاه ورقهکن سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک برش دهید سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. مقداری آبیخ و تکههای یخ روی کاسه بریزید. مقداری بیکینگ پودر هم اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود یک 20 تا 25 دقیقه، سیب زمینیها داخل آب بمانند.
مرحله دوم
سیب زمینیها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حالا نوبت به سرخ کردن میرسد. یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ شود. نکتهای که باید رعایت کنید این است که آمادهسازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بیکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینیها نشود.
مرحله سوم
ورقههای سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلاییرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بهتر است ورقههای چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است چیپس خمیر شود.
برای درست کردن چیپس در طعمهای مختلف چه کار کنیم؟
اگر چیپس سرکهای مد نظرتان است داخل یک کاسه مقداری سرکه و آب بریزید و سیب زمینیها را داخل کاسه قرار دهید تا طعم بگیرند، سپس سرخ کنید.
اگر چیپس فلفلی یا با طعم سیر مد نظر دارید، مقداری پودر فلفل یا پودر سیر داخل روغن بریزید و چیپسها را سرخ کنید.
اولین نفری باشید که نظر میدهید.