مزه دار کردن بال و کتف : بیشر افراد خوراکی هایی که با مرغ درست می شود را دوست دارند اما آن چیزی که در مورد خوراک مرغ باید بدانید این است که باید خوب مرغ را مزه دار کرد ما در این مطلب ازفان قصد داریم نکاتی مهم  مزه دار کردن بال و کتف را برایتان به اشتراک بگذاریم .

مزه دار کردن کتف مرغ

بال وکتف و کلا همه چیزهای کبابی از آن دسته از غذاهای لذیذ هستند. اما نکته مهم نوع مزه دار کردن آنهاست که اهمیت زیادی در طعم کباب دارد. در این مطلب آشپزی می خواهیم عسل را در مزه دار کردن بال و کتف ها دخالت دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ کیلو کتف مرغ یا بال مرغ

۱ پیمانه سس کچاپ

۱ ق س پودر فلفل قرمز

۲ ق س سرکه سیب ۲ ق سس سویا

۱ ق چ پودر آویشن

۴ ق س شکر قهوه ای

۳ ق س عسل

۳ ق س روغن

۱ ق چ زردچوبه

به تعداد لازم سیخ چوبی

مزه دار کردن بال و کتف

طرز تهیه:

1 ابتدا کتف مرغ را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. در یک کاسه مناسب سس کچاپ، عسل، شکر قهوه‌ای، سس سویا، سرکه، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر آویشن و روغن را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

2 در یک ظرف مناسب نیمی از مخلوط حاصل را روی کتف‌ها بریزید و ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کتف‌ها مزه دار شوند.

3 فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کتف‌ها را به سیخ بکشید. داخل سینی فر، فویل قرار داده و سیخ‌ها را روی فویل بچینید. مابقی مخلوط را روی کتف‌ها بریزید، سپس سینی را داخل فر قرار دهید. وقتی یک طرف آنها پخت، سیخ‌ها را برگردانید تا آن طرف کتف‌ها هم پخته و آماده شود. وقتی کباب‌ها آماده شد، آنها را از فر درآورده و سرو کنید.

این غذا را روی اجاق‌گاز هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که در یک تابه مقداری روغن بریزید، کباب‌ها را داخل آن بچینید و سپس آن را روی حرارت قرار دهید.


مطالب پیشنهادی : 

طرز تهیه ۱۰ غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده می‌شوند

فوت و فن های درست کردن کباب کوبیده

آیا سوپ غذا به حساب می آید ؟