طرز تهیه ۱۰ غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده می‌شوند : سیب زمینی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است. سیب زمینی را می‌توان در بین هزاران دستور آشپزی مختلف یافت. این خوردنی خوشمزه از منابع مناسب کربوهیدرات به شمار می‌آید. در این مطلب قصد داریم‌ شما را با ۱۰ غذای خوشمزه و ساده بر پایه سیب زمینی آشنا بکنیم.

۱. پوره سیب‌ زمینی با خامه ترش و پیاز

پوره سیب زمینی را می‌توان به روش‌های مختلفی درست کرد. درست‌کردن پوره سیب زمینی همراه با خامه ترش و پیاز روشی منحصربه‌فرد و جذاب برای تهیه پوره سیب زمینی است.

مواد موردنیاز برای تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز
۹۰۰ گرم سیب زمینی ؛
۲ قاشق غذاخوری کره؛
۱ عدد پیاز خردشده؛
۱ فنجان‌ خامه ترش؛
نصف فنجان شیر؛
۱ قاشق غذاخوری تره خردشده؛
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
انواع فلفل‌ساب و نکاتی که قبل از خرید آنها باید بدانید

طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز

ابتدا سیب زمینی های پوست‌کنده را در یک قابلمه بزرگ محتوی آب و نمک بپزید. سیب زمینی ها را تا جایی بپزید که نرم شوند. سپس آب را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید فقط سیب زمینی ها داخل آن بمانند؛
هم‌زمان با پخت سیب زمینی ها پیاز خردشده را در یک تابه روی شعلۀ متوسطِ روبه‌پایین با کره تفت بدهید. نمک را به پیاز اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را تفت بدهید تا نرم شود؛
سیب زمینی را با هر وسیله‌ای که می‌خواهید له کنید. خامه ترش و شیر را به آن افزوده و هم بزنید. سپس پیاز کاراملی، تره، پودر پیاز، نمک و فلفل‌سیاه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید؛
در نهایت، روی پوره‌تان تره خردشده اضافه کنید و آن را سرو کنید.

طرز تهیه ۱۰ غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده می‌شوند

۲. سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویو

این دستورالعمل برای کسانی که وقت کمی دارند بسیار مناسب است.

مواد موردنیاز برای تهیه سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویو
سیب زمینی به تعداد دلخواه؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
مقداری کره

طرز تهیه سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویو

ابتدا سیب زمینی ها را به‌خوبی شسته و خشک کنید. سپس با چنگال آنها را ۳ یا ۴ بار سوراخ کنید؛
سیب زمینی ها را در یک ظرف مناسب مایکروویو بگذارید و تا زمان نرم‌شدن به پختن‌شان ادامه بدهید. پس از نرم‌شدن کامل سیب زمینی ها، آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند؛
وسط سیب زمینی را با چاقو شکاف بدهید. مراقب بخار سیب زمینی باشید تا دستتان را نسوزاند. روی سیب زمینی نمک، فلفل‌سیاه و کره آب‌شده بریزید و غذایتان را سرو کنید.

۳. سیب زمینی له‌شده با سیر و پنیر؛ یک غذای خوشمزه با سیب زمینی

در این دستورالعمل باید از سیب زمینی ریز استفاده کرد. یکی از مزایای این غذا این است که در آن نیازی به جداکردن پوست سیب زمینی نیست.

مواد موردنیاز:

۴۵۰ گرم سیب زمینی ریز
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم
۴ قاشق غذاخوری کره آب‌شده
۲ حبه سیر خردشده
۱ قاشق چای‌خوری برگ آویشن تازه یا خشک‌ شده
نصف فنجان پنیر پارمزان

طرز تهیه سیب زمینی له‌شده با سیر و پنیر

ابتدا فر را به دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتی‌گراد) برسانید؛
سیب زمینی ها را در یـک قابلمه روی شعله اجاق‌گاز بگذارید و روی آنها آب و نمک بریـزید. اجازه دهید سیب زمینی ها بپزند. برای کنترل پختن سیب زمینی ، چنگالی را در داخلشان فرو کنید. اگر چنگال به‌راحتی در سیب زمینی فرو رفت، سیب زمینی پخته است. آب سیب زمینی را از آن جدا کنید.
در سینی فر، روی سیب زمینی هایی که قبلا در قابلمه پخته‌اند، کره آب‌شده و سیر و آویشن بریزید. سپس به‌کمک ته لیوان یا یک شیشه مربا، سیب زمینی ها را فشار دهید تا صاف شوند.
روی سیب زمینی ها نمک و فلفل‌سیاه و در پایان پنیر پارمزان بریزید.
تا زمانی‌ که کف سیب زمینی ها ترد و پنیر طلایی بشود، آنها را در فر بپزید (حدود ۲۵ دقیقه)
خوراک سیب‌ زمینی تان آماده است.

۴. سالاد سیب زمینی آلمانی

این سالاد‌ خوشمزه باید گرم سرو شود. برای تهیه این سالاد می‌توانید از بیکن‌های موجود در بازار استفاده بکنید. اگر بیکن‌تان چربی کافی دارد، برای تفت‌دادن آن نیازی به روغن نیست. در غیر این صورت، برای تفت‌دادن بیکن از مقداری روغن استفاده کنید.

مواد موردنیاز برای تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
۹۰۰ گرم سیب زمینی ؛
۶ برش بیکن؛
۱ عدد پیاز قرمز خردشده؛
یک‌چهارم فنجان سرکه سیب؛
۲ قاشق غذاخوری آب؛
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر؛
نکات مهم برای خرید زیتون؛ انواع و موارد مصرف هرکدام

۱ قاشق غذاخوری سس خردل تند؛
نصف قاشق چای‌خوری شکر؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
۸ عدد پیازچه خردشده.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

در یک قابلمه بزرگ، سیب‌ زمینی ها را با مقدار کافی آب و نمک بپزید. پس از پختن سیب زمینی ، آب قابلمه را خالی کنید و سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. سپس آنها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید؛
در یک تابه بزرگ، روی شعلۀ متوسط بیکن‌ها را سرخ کنید تا برشته شوند. در حدود ۲ قاشق غذاخوری چربی آب‌شدۀ بیکن (یا روغن) را در تابه نگه دارید و بیکن‌ها را خارج کنید؛
پیازهای قرمز خردشده را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند (حدود ۳ دقیقه). سرکه سیب، آب، روغن‌زیتون فرابکر، سس خردل و شکر را اضافه کنید. این ترکیب را به حالت نیم‌جوش برسانید و سپس شعله را خاموش کنید. به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید؛
پیازچه‌ها را به آن اضافه کنید و این ترکیب را روی سیب زمینی بریزید (این سالاد باید گرم سرو شود).
حتما بخوانید: طرز تهیه سالاد سیب زمینی؛ سالادی رژیمی مناسب ورزشکاران

۵. سیب زمینی پخته‌شده با رزماری

شاید یافتن رزماری برایتان کمی سخت باشد؛ اما اگر به این سبزی دسترسی دارید، این غذای ساده و خوشمزه را از دست ندهید.

مواد موردنیاز برای تهیه سیب زمینی پخته‌شده با رزماری
۹۰۰ گرم سیب زمینی ریز نصف یا ۴ تکه‌شده؛
۲ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون فرابکر؛
۴ حبه سیر خردشده؛
۲ قاشق غذاخوری رزماری خردشده؛
نمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم؛
چند شاخه رزماری برای تزیین.
طرز تهیه سیب زمینی پخته‌شده با رزماری
ابتدا فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) برسانید. سیب زمینی ها را روی سینی بریزید. روی سیب زمینی روغن‌زیتون فرابکر، سیر، رزماری، نمک و فلفل‌سیاه بریزید؛
سیب زمینی ها را تا هنگام تردشدن بپزید. باید آنها را گاهی جابه‌جا کنید تا نسوزند. پختن سیب زمینی ها تقریبا ۶۰ تا ۷۵ دقیقه زمان می‌برد؛
در انتها، سیب زمینی ها را با شاخه‌های رزماری تزیین و سرو کنید.


مطالب پیشنهادی :

خواص پودر کلاژن

انواع قارچ های خوراکی