کرپ یکی از خوشمزه ترین دسرهای فرانسوی است. البته کرپ انواع مختلفی دارد که هم به عنوان دسر و هم به عنوان وعده اصلی استفاده میشوند. کرپ ها دو نوع اصلی دارند. کرپ شور و شیرین. کرپ‌های شور معمولا به عنوان پیش غذا به کار میروند که داخل خمیرش از نمک و ادویه و گاها بعضی سبزیجات استفاده میشود و برای مواد میانی از کالباس، مرغ و… استفاده میشود. ولی در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کرپ فرانسوی را به شما عزیزان آموزش بدهیم.

مواد لازم برای تهیه کرپ شیرین خانگی

تخم مرغ: 1 عدد

 ارد: 1لیوان

شیر: یک و نیم لیوان

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر کرپ در منزل

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا کف کنه و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و دوباره هم میزنیم.

شیر رو اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در آخر آرد الک شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن رو ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ی آردی داخلش نباشه. خیلی مهمه که روغن، شیر و آرد رو به ترتیبی که گفته شد اضافه کنید.

داخل تابه نچسبی رو با قلمو کمی روغن مایع میزنیم تا چرب بشه و روی حرارت قرار میدیم . از مایه کرپ داخل تابه میریزیم و تابه رو میچرخونیم تا مواد کاملا پخش بشه.

ضخامت کرپ نباید زیاد باشه. وقتی کرپ خودش رو گرفت و سطحش مات و کناره ها کمی طلایی شد، میتونیم برگردونیم تا طرف دیگش هم بپزه و مابقی مواد رو به همین ترتیب میپزیم.

کرپ‌های خوشمزه شما آمادست و میتونید اونارو توی ظرف دلخواه بچینید و با نوتلا و میوه تزیین کنید. اگر برای بار اول میخواین کرپ درست کنید حتما نکات زیر رو در نظر بگیرید.

نکات مهم در پخت کرپ خونگی

دلیل لاستیکی شدن کرپ، ضخامت زیاد اونه. کرپ باید خیلی نازک باشه و برای پخش شدن داخل تابه مواد رو اضافه نمیکنیم بلکه تابه رو میچرخونیم تا مواد پخش بشه و خیلی نازک باشه. اگه کرپ شما حالت لاستیکی داشت باید ضخامت مواد رو کمتر کنید.

 انتخاب تابه مناسب در پخت کرپ خیلی مهمه باید از تابه نچسب و ضخیم استفاده کنیم که حرارت رو به طور یکسان و درست منتقل کنه.

 پیدا کردن دمای مناسب در تهیه کرپ خیلی مهمه. اگه حرارت کم باشه مدت زمان پخت زیاد میشه که این امر باعث خشکی کرپ شما میشه و بالا بودن حرارت لطافت و طعم کرپ رو از بین میبره. معمولا بعد از پختن یکی دو تا کرپ میتونیم دمای مناسب رو پیدا کنیم تا کرپ های لطیف و خوش رنگ و برشته داشته باشیم.

مایه کرپ باید رقیق و روون باشه طوری که وقتی تابه رو میچرخونیم پخش بشه. از اونجا که جنس آرد ها متفاوته و جذب آب اونها فرق داره اگه مایه کرپ شما کمی غلیظ بود در این صورت میتونین یک قاشق شیر به مواد اضافه کنین.

اگه همزن نداشتید میتونید از همزن دستی برای تهیه کرپ استفاده کنید.


مطالب پیشنهادی: 

طرز تهیه وافل خانگی

طرز تهیه 13 اسموتی خوشمزه برای کاهش وزن

دستور پخت کیک اسفنجی