طرز تهیه کباب بختیاری  : کباب بختیاری یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که در مناطق مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. این کباب به طور مرسوم در رستوران های کشور مخلوطی از جوجه کباب و کباب چنجه است.

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :

سینه مرغ بدون استخوان : 150 گرم

فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم

فلفل دلمه ای سبز : 1عدد کوچک

پیاز : 1عدد متوسط

زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه : 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع : 2 قاشق

سس سویا : 2 قاشق سوپخوری

کره آب شده یا کره نرم شده :1 قالب 25 گرمی

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

دستور پخت :

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا ، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید .

گوشت سینه مرغ را با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز ، 2 قاشق روغن مایع زیتون ، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و 4 ، 5 ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آنها را داخل مواد شان بریزید.

در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت ها مقداری نمک روی آنها بپاشید.

در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت ، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب ها را آماده کنید.

نکات تکمیلی :

کباب بختیاری جزو انواع کباب میباشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا  15 دقیقه است .

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .

کباب بختیاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه دلمه برگ مو

زندگینامه بابا طاهر همدانی