طرز تهیه ماکارونی : برای آماده کردن اسپاگتی ایرانی یا همان ماکارونی خودمون، تنها به دانستن چند نکته ساده نیاز دارید. پس تا پایان آموزش این ماکارونی خوشمزه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه ماکارونی

ماکارونی۴۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم

سویا۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

پیاز متوسط دو عدد

قارچ خرد شده۲۰۰ گرم

سیب زمینی یک عدد

پودر آویشن یک قاشق مرباخوری

پودر پاپریکایک قاشق مرباخوری

نمک، زردچوبه و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی

مرحله اول

ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز را خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کنید. سویا را آبکش کرده و کاملا آب آن را بگیرید.

مرحله سوم

سویا را داخل تابه بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا عوض شده و بپزد.

مرحله چهارم

پاپریکا و آویشن را اضافه کرده و دوباره حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.

مرحله پنجم

در نهایت رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا مزه خامی رب گوجه گرفته شده و فلفل دلمه‌ای نرم شود. برای پخت این غذا می‌توانید از رب گوجه فرنگی خانگی هم استفاده کنید تا عطر گوجه بیشتر در غذایتان احساس شود. مایه ماکارونی آماده است.

مرحله ششم

داخل قابلمه‌ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله هفتم

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را نصف کرده و به آب جوش اضافه کنید. با چنگال کمی هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند.

مرحله هشتم

پس از ۶ دقیقه زمانی که ماکارونی‌ها نرم شدند آن‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله نهم

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی‌های حلقه شده بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینی‌ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید. چند لایه این کار را تکرار کنید تا مایه و ماکارونی تمام شود.

مرحله دهم

مقداری پودر آویشن روی ماکارونی بپاشید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ماکارونی دم بکشد.