فیله ی ماهی سوخاری از محبوب ترین روش پخت ماهی برای کودکان و بزرگسالان می باشد. فیله ی ماهی بدون تیغ است به همین دلیل پر طرفدار است.
مواد لازم :
فیله ماهی 6 تیکه
تخم مرغ 2 عدد
آرد1 پیمانه
آرد سوخاری 1 پیمانه
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل دلمه ای سبز1 عدد
پودر سیربه مقدار لازم
پیاز1 عدد
روغن به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم
مرحله ی اول :
برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید. ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.
مرحله ی دوم :
اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.
مرحله ی سوم :
اکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.
مرحله ی چهارم :
سپس ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید. اکنون ماهی ها را در ماهیتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.
نوش جان ♥
مطالب پیشنهادی :
اولین نفری باشید که نظر میدهید.