طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر : فلفل دلمهای از خانواده فلفلهاست و به مرور که میرسد در مراحل مختلف تغییر رنگ میدهد؛ اگر قبل از رسیدن آن را بچینید سبز است، اگر مدتی بماند زرد و در نهایت قرمز میشود. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و فلاوونوئیدهاست. فلفل هر چه رسیدهتر یعنی قرمزتر باشد، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی بیشتری است. این آنتیاکسیدانهای قوی نیز به راحتی میتوانند از پس رادیکالهای آزاد بربیایند.
مواد لازم
پیازیک عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
لپه۸۰ گرم
برنج نصف پیمانه
سبزی دلمه۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل دلمه چهار عدد
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
مرحله اول
برای تهیه فلفل دلمهای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید.
لپه را چند ساعت قبل خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل از استفاده آب لپه را خالی کنید و لپه را آبکشی کنید .
برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید و سپس نیم پز و آب کشی کنید.
مرحله دوم
جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره را پاک کرده، خوب بشویید و خرد کنید. میتوانید کمی سبزی خشک شده به آن اضافه کنید.
اگر میتوانید از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید. سر فلفل آنها رو ببرید و تخمهای داخل آن را خالی کنید، توجه داشته باشید که سرهای فلفل دلمهای را دور نریزید.
مرحله سوم
برای تهیه این غذا ابتدا مقدار کمی روغن در تابه بریزید و با شعلهی متوسط پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
برنج و لپهی نیم پز شده، سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل، زرد چوبه و سایر ادویههای دلخواهتان را نیز به آن بیفزایید، مواد را خوب با هم ترکیب کنید و برای ۲۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا بپزد.
بعد ازاینکه مواد آماده شده سرد شد داخل فلفل دلمهایها را با این مواد پر کنید و سر فلفلها را روی آنها قرار دهید. قابلمهی مورد نظرتان را چرب کنید و دلمهها را در آن بچینید.
مقداری آب درون قابلمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و برای ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود. اگر دلمهها به صورت کامل پخته نشده بودند مقداری دیگری آب به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید به جای اب کمی سس رقیق درست کنید و روی دلمهها بریزید.
اولین نفری باشید که نظر میدهید.