طرز تهیه “سوپ ماهیچه” رژیمی که برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است را در این بخش از آشپزخانه فان بیاموزید.
مواد لازم برای سوپ ماهیچه :
گوشت ماهیچه گوسفندی : 100 گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
هویج: 1 عدد
ورمیشل : 2 پیمانه
جعفری خرد شده : 2 پیمانه
نخود خیس داده شده : 1 پیمانه
طرز تهیه سوپ ماهیچه:
داخل قابلمه ای گوشت ماهیچه را با نخود و پیاز خرد شده و نیز دو کاسه بزرگ آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد.
بعد جوشیدن حرارت را ملایم کنید تا به مدت 2 تا 3 ساعت گوشت ونخود بپزند. در 30 دقیقه آخر پخت ،هویج را که نگینی درشت خرد کرده اید به داخل قابلمه گوشت اضافه کنید تا بپزد .
وقتی هویج پخت ، ورمیشل را به همراه نصف قرص استاک مرغ به سوپ گوشت اضافه کنید و بعد از 15 الی 20 دقیقه بعدجعفری خرد شده را داخل سوپ بریزید و بعد از یکی دوجوش سوپ را در کنار آبلیموی تازه میل نمایید.
مطالب پیشنهادی :
اولین نفری باشید که نظر میدهید.