سوپ دال عدس یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که خواص زیادی برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با فان همراه باشید.
مواد لازم :
دال عدس 1 لیوان
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 1 یا 2 حبه
رب گوجه فرنگی 4 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 1 عددد بزرگ
هویج 1 عدد متوسط
برنج نیم دانه 1/2 لیوان
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت سوپ دال عدس
طرز تهیه :
مرحله اول
ابتدا از یک ساعت قبل دال عدس و برنج را به صورت جداگانه در آب خیس میکنیم ، سپس آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله دوم
حدود یک ساعت زمان برای پخت برنج و دال عدس کافی است. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند، سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی و هویج را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند، سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مقدار نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه میکنیم و چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ بپزند. پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت و تمام مواد سوپ پختند آنرا با گوشت کوب یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم.
مرحله ششم
البته پوره کردن سوپ اختیاری است و می توانید به همان شکل هم سوپ را سرو کنید. در پایان سوپ را از روی حرارت کنار میگذاریم و خامه صبحانه را اضافه می کنیم و به آرامی با سوپ ترکیب می کنیم، سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو میکنیم.
نوش جان ♥
اولین نفری باشید که نظر میدهید.