سس گوجه فرنگی یا کچاب خانگی طرز تهیه پیچیده ای ندارد اما واضح است که این سس را وقتی بر روی پیتزا و یا سیب زمینی سرخ کرده میریزیم چه طعمی جذاب تری را برای ما می سازد پس در منزل برای تهیه خودتان دست به کار شوید.

مواد لازم

رب 3 قاشق غذاخوری

کره 100 عدد

آبلیمو ترش 1/2 پیمانه

آب 1 پیمانه

آرد 1 قاشق سوپ خوری

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

مرحله اول

در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

سپس رب گوجه فرنگی ، آرد و کمی نمک و فلفل را در آن می ریزیم و تفت میدهیم.

مرحله سوم

کمی که رب ها سرخ شدند و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد با هم بجوش بیایند و کم کم غلیظ شوند.

مرحله چهارم

در آخر آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه غلیظ شد آن را از روی حرارت بر میداریم. پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب میریزیم.


مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه سس خردل

طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه آش بلغور