طرز تهیه سس سالسا  : سس سالسا اصالتاً مکزیکی است، اما خوشبختانه برای چشیدن مزه جذاب آن لازم نیست تا آمریکای لاتین بروید. همین‌جا با دستور غذایی آسان سالسا خانگی درست کنید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا:

گوجه فرنگی
10 عدد
پیازچه 3 عدد
سیر 2-3 حبه
گشنیز خرد شده
2 قاشق غدا خوری
فلفل سبز برای تند شدن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سس سالسا:

گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو بصورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید.

گوجه فرنگی، سیر، پیاز چه ، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره یک دستی به شما بدهد و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .


مطالب پیشنهادی :

زندگینامه ی ابوعلی سینا

زندگی نامه ی فیثاغورس

زندگینامه الکساندر گراهام بل