طرز تهیه سس خردل : سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. میاندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ میکند و در انواع برندهای مختلف هم میتوانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را میتوانیم در خانه هم درست و تمام ویتامینها و مواد مغذیاش را حفظ کنیم.
مواد لازم :
عصاره خردل : 2 قاشق چایخوری
سرکه سفید : 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون : 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه : مقداری
طرز تهیه و دستور پخت:
برای تهیه این سس کافیست همه مواد اولیه را داخل میکسر بریزید و وقتی به غلظت مناسب رسید سس خردل آماده است.
مواد لازم :
پودر خردل: ۲ ق سوپخوری
خامه: ۴ ق سوپخوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چایخوری
نمک: ۱/۴ ق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
مطالب پیشنهادی :
اولین نفری باشید که نظر میدهید.