طرز تهیه سس انبه : سس انبه یکی از سس‌های پرطرفدار است که با ساندویچ‌های گرمی مانند فلافل خوشمزه، همبرگر و سوسیس؛ همچنین پیتزا مخلوط، اسنک و… استفاده می‌شود. این سس خوشمزه را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یک طعم دهنده و چاشنی عالی همراه با ساندویچ فلافل مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم تهیه سس انبه:

پودر انبه یک قاشق غذا خوری پر

سرکه سفید 3/2 لیوان

آب نصف لیوان

 طرز تهیه سس انبه :

در ظرفی، پودر انبه را همراه سرکه سفید و نصف لیوان آب می ریزیم. بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید چون اگر حل نشده باشد بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود. در ضمن اگر مدت زمان بین همزدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشد ته نشین می شود و دوباره باید سس انبه را هم بزنید.

وقتی ( 3 تا 4 دقیقه) سس انبه را همزدید حالا آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود که حدودا 10 دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه مثل ماست رقیق شد از روی حرارت بردارید هنگامی که سرد شد غلیظ تر نیزمی شود. حالا سس انبه را در یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می توانید سس انبه را نگهداری کنید و خراب نمی شود.

موارد استفاده از سس انبه :

سس انبه را با ساندویچ های گرم (مخصوصا همبرگر و سوسیس)، پیتزا، اسنک و .. مصرف میکنند.

نکته های طرز تهیه سس انبه :

هنگامی که سس انبه داخل یخچال نگهداری می شود باز هم غلیظ تر می شود. زمان تهیه سس انبه به این مساله دقت کنید.


مطالب پیشنهادی :

بیوگرافی هدی زین العابدین

اسرار جنگل جیغ مشهد

مدیتیشن یا مراقبه چیست