مردم شهرهای مختلف ایران، غذاهای مختلفی را برای شب عید آماده میکنند. برای بعضیها غذای ظهر یا شب سال نو، رشته پلو است، بعضیها دلمه بار میگذارند و بعضی دیگر هم با سبزی پلو ماهی سالشان را نو میکنند. اگر شما هم طرفدار سبزی پلو ماهی شب عید هستید، این مطلب را بخوانید. ما روش سادهای را برای تهیه این غذا به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
برنج دو پیمانه
ماهی قزلآلا دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
پیازچه و جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
برای شکم ماهی
کره۱۰۰ گرم
لیموی تازه یک عدد
طرز تهیه سبزی پلو ماهی
مرحله اول
اگر میخواهید سبزی پلو را خودتان درست کنید، گشنیز و جعفری، کمی تره، کمی شنبلیله و کمی نعناع را مخلوط کنید و میزان شوید را بیشتر از گشنیز و جعفری بریزید.
مرحله دوم
سبزیها را بعد از پاک کردن و شستن، روی تخته با کارد ریز کنید، اما نه آنقدر که آب بیندازند. با توجه به اینکه که میزان سبزی مورد نیازتان برای این غذا چندان زیاد نیست، برای راحتی کارتان میتوانید سبزی آماده دسته شده و پاک شده را تهیه کنید و به میزان گفته شده سبزیها را با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
برنجی که از قبل خیس کردهاید را قبل از نرم شدن آبکش کنید. سپس در قابلمهای که روی اجاق داغ کردهاید، کمی روغن ریخته و نان لواش را به عنوان تهدیگ کف قابلمه قرار دهید. سپس برنج را لایه لایه در قابلمه بریزید و لابهلای آن سبزی بریزید.
مرحله چهارم
یک فنجان آب و یک قاشق روغن را روی برنج بریزید و دمکنی را روی قابلمه بگذارید. ابتدا برای 5 دقیقه حرارت را کمی زیاد کنید، سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد و تهدیگ آن آماده شود.
مطالب پیشنهادی :
8 راهکار برای از بین بردن تیرگی زانو ، آرنج و قوزک پا
اولین نفری باشید که نظر میدهید.