سالاد ماکارونی یا همان سالاد اندونزی سالادی خوش طمع و مقوی است که با مواد اولیه در دسترس هم می توان به راحتی آن را تهیه کرد.

مواد لازم سالاد ماکارونی

خیار شور 200 گرم

هویج 2 عدد بزرگ

ماکارونی فرمی 1 بسته

فلفل دلمه 1 عدد

نخود سبزپخته شده 200 گرم

ذرت شیرین پخته شده 250 گرم

ژامبون مرغ 300 گرم

لیمو ترش 1 عدد

سس مایونز 500 گرم

روغن زیتون نصف ته استکان قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی

طرز تهیه سالاد ماکارونی

برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود.

بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود. سپس ماکارانی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.

بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم .

برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.

ممنون که تا پایان این اموزش  با ما همراه بودید ♥