طرز تهیه اشکنه : اشکنه از جمله خوراکی های ایرانی می باشد که معمولا با نان سرو میشود ، که دارای تاریخچه بسیار دراز مدت می باشد که اوایل در نواحی خراسان طبخ می شده است.

مواد لازم :

کشک ساییده شده : 3 تا 5 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده : یک قاشق مرباخوری

پیازمتوسط : 1عدد

نعناء خشک: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

روش تهیه اشکنه کشک :

ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن داغ شده تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد به آن کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زرد چوبه به مشام برسد. بعد به پیاز داغ آماده شده نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، در حدی که نسوزد. سپس کشک را با یک لیوان آب رقیق کنید و روی نعناء داغ آمده شده بریزید بعد از به جوش آمدن آب به آن نمک و فلفل بزنید و وقتی چند جوش خورد گردو را به آن اضافه کنید.و حرارت را کم کنید و آن را مدام هم بزنید تا کشک نبرد و اشکنه غلیظ شود و به اصطلاح جا بیفتد. پس از غلیظ شدن اشکنه آن را از روی حرارت بردارید .

اشکنه شما آماده است نوش جان♥


مطالب پیشنهادی : 

اصول صحیح لباس پوشیدن زنان درشت اندام

ترسناک ترین اتاق فرار های جهان

چگونگی ست کردن کوسن با مبل