طرز تهیه آبگوشت بزباش : آبگوشت بزباش کمی با آبگوشت های دیگر متفاوت است. آبگوشت و دیزی را با نخود و لپه طبخ می کنند اما حبوبات اصلی “آبگوشت بزباش” لوبیا است.
مواد لازم
گوشت : 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی : 5 عدد
لوبیا قرمزچشم بلبلی : یک استکان
سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) : 750 گرم
لیمو عمانی : 4 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه : به اندازه لازم
دستوتهیه
ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید.
سپس گوشت را به 4 تا 6 تکه تقسیم کنید . پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود سپس گوشت را داخل آن بریزید و تفت دهید. همراه با گوشت زرد چوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید . مقداری آب داخل گوشت بریزد تا بپزد.
سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه خشک شدند خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد لوبیا ی خیس داده شده را به آن اضافه کنید تا به همراه گوشت و پیاز بپزد .همچنین بعد از نیم پز شدن لوبیا سبزی تفت داده شده را به همراه سیب زمینی و لیمو عمانی اضافه کنید. در آخرپخت هم فلفل و نمک اضافه کنید .تا همه مواد کنار هم ترکیب شوند و به اصطلاح جا بیفتد .
مطالب پیشنهادی :
اولین نفری باشید که نظر میدهید.