پاستیل، خوراکی مورد علاقه کودکان می باشد. که اگر به صورت سالم و بهداشتی تهیه شود علاوه بر خوشمزه بودن می تواند بر سلامت کودکان نیز موثر باشد. پس همراه ما باشید تا طرز تهیه پاستیل خانگی را آموزش دهیم.

مواد لازم

پودر ژله 1 بسته (طعم دلخواه)
گلوکوز 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان

طرز تهیه پاستیل خانگی

مرحله اول

ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کرده و پودر ژله دلخواه را درون آن می ریزیم. سپس یک فنجان آب سرد را اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب شده و یکدست شود.

مرحله دوم

سپس کتری را تا نصفه آب کرده و روی شعله قرار دهید تا بجوشد. وقتی جوشید شعله را کم کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید. تا به روش بن ماری آماده شود.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری مخلوط پودر ژله را هم زده و سپس 2 قاشق گلوکوز را اضافه کرده و آن را به خوبی در مواد حل می کنیم. سپس 2 قاشق پور ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس یک قاشق شکر را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و اجازه می دهیم مدتی روی حرارت بخار آب قرار داشته باشد. سپس کف هایی که در سطح کاسه به وجود آمده را به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف شود.

مرحله پنجم

در آخر مواد مایع درون کاسه را با یک قاشق درون قالب های سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. تا پاستیل های ما آماده شود.

نکات تکمیلی در مورد پاستیل خانگی

پاستیل خانگی جزو دسر و انواع ژله میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه است.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد.
پاستیل خانگی را می توانید در وعده دسر سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد.