طرز تهیه کباب وزیری  : چلوکباب وزیری به این دلیل که از کباب کوبیده و جوجه کباب تشکیل شده است، محبوبیت زیادی دارد. میکس این دو نوع کباب همراه با گوجه و فلفل کبابی طعم بی نظیری خواهد داشت.

مواد لازم

گوشت مغز ران گوساله 250 گرم

گوشت پشت بازو گوسفند 250 گرم

پیاز 2 عدد

نمک به میزان لازم

گوجه فرنگی به تعداد دلخواه

فلفل سیاه به میزان لازم

پودر پابریکا به میزان لازم

زعفران در صورت دلخواه

دستور پخت کباب وزیری :

گوشت‌ها را کاملا بشویید و خرد کنید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

گوشت را چرخ کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آن را ورز دهید.

به این دلیل که گوشت در اثر ورز دادن گرم شده است، آن را به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید. برای اینکار پیاز را در صافی ریخته و آنقدر با دست فشار دهید تا هیچ آبی نداشته باشد. اگر آب پیاز کاملا گرفته نشود، کباب در منقل می‌افتد.

پیاز، گوشت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کمی ورز دهید.

اکنون شروع به سیخ گرفتن کباب‌ها کنید. برای این منظور یک کاسه آب آماده نمایید، دستتان را کمی مرطوب کنید، به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید و در دست خود به صورت کوفته درآورید.

سپس شروع به سیخ گرفتن کنید، با حرکات دست به سمت بالا و پایین سیخ، گوشت را روی سیخ پخش کنید. هنگام اینکار چندین مرتبه لبه‌های کباب را نیز روی آن برگردانید.

اکنون ابتدا و انتهای کباب را کمی فشار دهید تا به سیخ بچسبد.

معمولا به ازای هر نفر یک گوجه فرنگی کباب می‌کنند، اما برای میهمانی‌ها بهتر است، تعداد بیشتری گوجه فرنگی کباب کنید. برای این منظور گوجه فرنگی‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و به سیخ بزنید. در صورت تمایل می‌توانید مابین گوجه فلفل نیز سیخ بزنید.


مطالب پیشنهادی : 

طرز تهیه سس باربیکیو

طرز تهیه کباب برگ برای 4 نفر

طرز تهیه کباب بختیاری برای 4 نفر

طرز تهیه رشته پلو برای 4 نفر