طرز تهیه کباب تابه ای : کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. برای مشاهده این آموزش در ادامه با فان همراه باشید.

مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده : 1 عدد

گوجه فرنگی : 3 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری

پودر زعفران : 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری

سیب زمینی حلقه شده : 2 عدد

پیاز رنده شده : 1 عدد

پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری

پاپریکا : 1/2 قاشق چایخوری

گرد لیمو : 1 قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید . بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه با دست خوب ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم. ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک سس را از روی حرارت برمیداریم.

گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم . کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.

پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است .

نوش جان ♥


مطالب پیشنهادی :

کاربرد های جالب از بالم لب

طرز تهیه شوید پلو برای 4 نفر

دمنوش رازیانه برای لاغری

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو