سوپ کرفس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر برای رژیم های لاغری مورد استفاده قرار می گیرد. البته با استفاده از این دستور می توانید سوپ کرفس را به صورت مجلسی برای مهمانی های خود تهیه کنید.

مواد لازم برای سوپ کرفس

ساقه کرفس تازه : نیم کیلو

پیاز خرد شده : 2 عدد متوسط

آب مرغ یا آب قلم : 3 تا 4 لیوان

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

کره: 400 گرم

سیب: 2 عدد متوسط

پنیر خامه ای : 100 گرم

خامه: 100 گرم

جعفری خرد شده: نصف فنجان

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کرفس

ساقه کرفس را ابتدا خرد کنید و به همراه پیاز های خرد شده و آب مرغ داخل قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.

بعد از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شود.

در مرحله بعد سیب را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کره کمی سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید.البته مقداری را برای تزئین کنار بگذارید.

پنیر خامه ای را هم خرد کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. برای قوام سوپ می توانید 2 قاشق پودر جو پرک به آن ضافه کنید.

برای مزه دار کردن سوپ مقداری نمک و فلفل داخل آن بریزید.از آب لیمو هم برای چاشنی سوپ میتوانید استفاده کنید.

سوپ آماده و جا افتاده را در ظرف مناسبتان بکشید و با جعفری خرد شده ، خامه و سیب های سرخ شده تزئین کنید.

نوش جان ♥


مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب بختیاری

آداب و رسوم چهارشنبه سوری