طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی : این سوپ بدون گوشت درست شده و کاملا گیاهی است وبرای افرادی که رژیم گیاهخواری را شروع کرده اند بسیار مناسب است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم :

کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 1 عدد متوسط

هویج نگینی خرد شده 2 عدد متوسط

ساقه کرفس خرد شده 2 عدد

سیر رنده شده 4 حبه

قارچ خرد شده 100 گرم

آرد همه منظوره 1/3 فنجان

آب مرغ 3 فنجان

شیر 2 فنجان

مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان

سیب زمینی نگینی خرد شده 450 گرم

ذرت تازه یا منجمد 1 فنجان

نخود فرنگی تازه یا منجمد 1 فنجان

ادویه ایتالیایی( اختیاری) 1 قاشق چایخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی

طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی

کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود.

آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ شما آماده است.

نوش جان ♥


مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی

طرز تهیه سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ ماهیچه