طرز تهیه سس کچاب : سس گوجه فرنگی یا کچاب خانگی طرز تهیه پیچیده ای ندارد اما واضح است که این سس را وقتی بر روی پیتزا و یا سیب زمینی سرخ کرده میریزیم چه طعمی جذاب تری را برای ما می سازد پس در منزل برای تهیه خودتان دست به کار شوید.

مواد لازم

رب 3 قاشق غذاخوری

کره 100 عدد

آبلیمو ترش 1/2 پیمانه

آب 1 پیمانه

آرد 1 قاشق سوپ خوری

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس کچاب :

مرحله اول

در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.

مرحله دوم

سپس رب گوجه فرنگی ، آرد و کمی نمک و فلفل را در آن می ریزیم و تفت میدهیم.

مرحله سوم

کمی که رب ها سرخ شدند و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد با هم بجوش بیایند و کم کم غلیظ شوند.

مرحله چهارم

در آخر آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه غلیظ شد آن را از روی حرارت بر میداریم. پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب میریزیم.


مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه سس خردل

طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه آش بلغور