طرز تهیه سس خردل : سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برندهای مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

مواد لازم  :

عصاره خردل : 2 قاشق چایخوری

سرکه سفید : 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون : 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه : مقداری

طرز تهیه سس خردل :

برای تهیه این سس کافیست همه مواد اولیه را داخل میکسر بریزید و وقتی به غلظت مناسب رسید سس خردل آماده است.

طرز تهیه سس خردل به 2 روش
طرز تهیه سس خردل به 2 روش

مواد لازم  :

پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری

خامه: ۴ ق سوپ‌خوری

آبلیمو: ۱/۴ پیمانه

فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری

نمک: ۱/۴ ق چای‌ خوری

طرز تهیه سس خردل :

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌ دست شود.

۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌ زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه سس خردل به 2 روش
طرز تهیه سس خردل به 2 روش

مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه سس اسپانیایی برای 6 نفر

طرز تهیه سس کچاب

طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه سس سویا