خورشت بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.

مواد لازم :

بامیه : 200 گرم

گوشت : 400 گرم

پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذا خوری

لیمو عمانی : 2عدد

گوجه فرنگی : 3عدد

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

دارچین نکوبیده : 1 قطعه

نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.


مطالب پیشنهادی :

چرا نباید ایستاده آب نوشید

زندگینامه الکساندر گراهام بل

8 عادتی که خلاقیت را نابود می کند!

تاثیر ورزش همراه موسیقی