طرز تهیه خورشت آلو : کمتر کسی است که عاشق غذاهای ایرانی باشد و با خورشت‌های ترش و شیرین میانه‌ای نداشته باشد. از خورشت فسنجان گرفته تا انار بیج و آلو اسفناج، همه بخاطر طعم ملس‌شان پرطرفدار و پای ثابت سفره‌های ایرانی شده‌اند.

مواد لازم

۱ عدد سینه مرغ

حدود ۱۰ عدد آلو بخارا

۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذا خوری سرخالی شکر

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو با مرغ

برای پخت این خورشت از هر قسمت مرغ مثل ران یا گوشت سفیدش میتونین استفاده کنین و اینکه به چه اندازه ای خوردشون کنین کاملا سلیقه ایه، من از سینه مرغ استفاده کردم و تقریبا ریز خوردشون کردم.

ابتدا ۱ قاشق از کل پیاز داغ، روغن، به مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه ریخته و مرغ رو بهش اضافه میکنیم.

مواد رو با هم تفت میدیم تا مرغ رنگش عوض بشه و کمی سرخ بشه. حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و باز مواد رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ شده و از خامی دربیاد. خوب سرخ شدن رب در طعم و رنگ بهتر این خورشت خیلی تاثیر گذاره.

وقتی رب سرخ شد به موادمون یه لیوان سرخالی آب اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم تا مرغ بپزه.

آماده کردن آلو ها برای خورشت

بهتره آلو رو جداگانه بپزیم چون در صورتی که از ابتدا با مرغ داخل خورشت بذارینش ممکنه وابره پس داخل یه قابلمه دیگه نصف لیوان آب، یک قاشق پیازداغ و آلوهارو میریزیم و میذاریم نیم پز بشن. اضافه کردن پیاز داغ به آلو طعمشو خیلی بهتر میکنه.

آلو ها خیلی زود و حدود ده دقیقه ای نیم پز میشن حالا زیرشون رو خاموش میکنیم.

جا افتادن خورشت آلو با مرغ

وقتی مرغ تقریبا پخته بود و آبش کمتر شده بود، آلوهارو همراه آبشون به خورشت اضافه کرده و میذاریم با هم جابیوفتن و مزه هاشون به خورد هم بره. در صورتی که دوست دارین خورشت طعم شیرینی داشته باشه میتونین شکر هم بهش اضافه کنین.

حالا حدود نیم ساعت به خورشت اجازه بدین تا جابیوفته و تنگ آب بشه. بهتون پیشنهاد میکنم که این خورشت رو کم روغن درست نکنین و حتما بذارین آبش رو بکشه چون خیلی لذیذ تره.

حالا خورشت آلو خوش رنگ و خوش عطرمون حاضره و میتونیم سروش کنیم.


مطالب پیشنهادی :

چرا نباید ایستاده آب نوشید

چگونه رژ لب ماندگاری داشته باشیم

طرز تهیه سالاد ماکارونی

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو