طرز تهیه آش اسفناج  : آش اسفناج یکی از انواع آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بر خلاف دیگر آش های ایرانی در این آش از حبوباتی مثل نخود و لوبیا استفاده نمی شود ، البته در این آش مانند آش رشته از رشته آشی و کشک استفاده می شود.

مواد لازم :

پیاز بزرگ ۱ عدد

عدس ۱٫۵ پیمانه

کلم برگ ۱٫۵ پیمانه

اسفناج تازه ۱ کیلوگرم

پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری

سیر داغ ۱ قاشق غذاخوری

نعناع داغ ۱ قاشق غذاخوری

رشته آش و کشک به اندازه کافی

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه آش اسفناج

طرز تهیه آش اسفناج

ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و می شوییم. و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در خردکن یا روی تخته ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم

و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازها را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد اسفناج ها را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و مجددا تفت می دهیم.

عدس را می شوییم و آبکش می کنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و ۲ الی ۳ لیوان آب ،کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان خوب مواد بپزند.

سپس کلم برگ ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم و زمانی که آب اضافه آن ها خارج شد روی تخته آن ها را خرد می کنیم و در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و کمی آب روی آن ها می گیریم و می گذاریم تا آبپز و پخته شود.

بعد از آبپز شدن کلم ها آن ها را به تابه و مواد آش می افزاییم و ۳ قاشق از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد آش منسجم شد و آش پخت رشته ها را داخل آش می ریزیم .و اجازه می دهیم

تا رشته ها نرم و پخته شوند و بعد کشک را نیز اضافه می کنیم. و آش را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا آش جا بیافتد و بعد آش آماده شده را در کاسه ای بزرگ می کشیم و با پیاز داغ ،نعناع داغ و سیر داغ تزئین می کنیم.

نوش جان♥


مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه اشکنه

12 تکنیک خوشمزه شدن سوپ

طرز تهیه سوپ شیر

آیا سوپ غذا به حساب می آید ؟