طرز تهیه آبگوشت بزباش : آبگوشت بزباش کمی با آبگوشت های دیگر متفاوت است. آبگوشت و دیزی را با نخود و لپه طبخ می کنند اما حبوبات اصلی آبگوشت بزباش لوبیا است.

مواد لازم

گوشت  : 500 گرم

پیاز:  1 عدد

سیب زمینی : 5 عدد

لوبیا قرمزچشم بلبلی : یک استکان

سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) :  750 گرم

لیمو عمانی :  4 عدد

نمک ، فلفل و زرد چوبه :  به اندازه لازم

دستور تهیه آبگوشت بزباش :

ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید.

سپس گوشت را به 4 تا 6 تکه تقسیم کنید . پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود سپس گوشت را داخل آن بریزید و تفت دهید. همراه با گوشت زرد چوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید . مقداری آب داخل گوشت بریزد تا بپزد.

سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه خشک شدند خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.

بعد از اینکه گوشت نیم پز شد لوبیا ی خیس داده شده را به آن اضافه کنید تا به همراه گوشت و پیاز بپزد .همچنین بعد از نیم پز شدن لوبیا سبزی تفت داده شده را به همراه سیب زمینی و لیمو عمانی اضافه کنید. در آخرپخت هم فلفل و نمک اضافه کنید .تا همه مواد کنار هم ترکیب شوند و به اصطلاح جا بیفتد .


مطالب پیشنهادی : 

دلایل بازگشت وزن بعد از لاغری

جدیدترین مدل های پافر

در گذشت اکبر عالمی