به گزارش فان ، بسیاری از مواد غذایی معمولی که جزئی از رژیم غذایی روزانه‌ ما هستند و علاقه‌ی زیادی به خوردن آن‌ها داریم، در حقیقت برای سلامت دندان‌های ما بسیار مضر هستند. بسیاری از مواد غذایی معمولی که جزئی از رژیم غذایی روزانه‌ ما هستند و علاقه‌ی زیادی به خوردن آن‌ها داریم، در حقیقت برای سلامت دندان‌های ما بسیار مضر هستند. در ادامه به دشمن اصلی زیبایی دندان خواهیم پرداخت.

در ادامه به مواد غذایی‌ می‌پردازیم که دندانپزشکان به خاطر ضرر زیادی که این مواد برای سلامت دهان و دندان دارند، آن‌ها را کمتر مصرف می‌کنند. حتماً برایتان پیش آمده وقتی که با لذت مشغول خوردن پاپکورن بودید، با یکی از آن دانه‌های سفت ذرت غافلگیر شدید و حتی نگران شدید که شاید دندانتان شکسته باشد. در واقع همین دانه‌های باز نشده‌ پاپکورن عامل بسیاری از شکستگی‌های دندانی هستند. علاوه بر این، پوسته‌های ذرت‌ها هم لای دندان‌ها گیر می‌کنند و موجب اذیت لثه‌ها می‌شوند.

دشمن اصلی زیبایی دندان چیست ؟

نوشیدنی‌های قهوه دلچسب بودن طعم قهوه و نوشیدنی‌هایی که با آن تهیه می‌شوند بر کسی پوشیده نیست، اما همان نوشیدنی‌های شیرینی که از خوردن آن‌ها لذت می‌برید، کابوس دندان‌هایتان هستند. صرف پیوسته‌ شیر و قند در یک بازه‌ یک ساعته یا بیشتر، کار بزاق دهان را برای مقابله با قند و اسیدی که از باکتری‌های درون دهان ما تولید می‌شود، سخت می‌کند.

خاصیت اسیدی لیموترش باعث فرسوده شدن مینای دندان و درنتیجه فرسایش دندان‌ها می‌شود. قرارگیری مکرر و پی در پی در معرض نوشیدنی‌ها و مواد غذایی اسیدی می‌تواند مینای دندان را از بین ببرد. بعد از آن، لایه زیرین دندان بیرون می‌آید که به آن عاج دندان گفته می‌شود و زردتر از مینای دندان و بسیار حساس است. یخ اگر از آن دست افرادی هستید که از جویدن یخ لذت می‌برند، باید این عادت مخرب را ترک کنید. یخ برای دندان‌ها بیش از حد سفت است و باعث شکستگی‌های تنشی (شکستگی ناکامل و ترک‌های کوچک) در دندان می‌شود. حتی ممکن است تکه‌ای از دندان را بشکند.

کربناته مثل نوشابه‌ها و آب میوه‌های گازدار می‌تواند به مینای دندان آسیب بزند. پاستیل شاید یکی از پرطرفدارترین تنقلات دنیا باشد. اما باید از خوردن پاستیل و تمامی خوراکی‌های شبیه به آن پرهیز کنید. چون باعث تخریب دندان می‌شوند. پاستیل به تمامی قسمت‌های دندان می‌چسبد .و دندان‌ها هر چه به مدت طولانی‌تری با مواد قندی در تماس باشد. اسید بیشتری از باکتری‌های عامل پوسیدگی تولید می‌شود. شیرینی‌های گرانولا .شیرینی‌های گرانولا شاید سرشار از فیبر و مواد معدنی باشند. اما برای سلامت دهان و دندان بسیار مضر و ناسالم هستند. این شیرینی‌ها قند بسیار زیادی دارند و به همین دلیل برای دندان‌ها بسیار مضر هستند. بعضی از این شیرینی‌ها دولایه و بسیار سفت هستند. در نتیجه، علاوه بر ضرری که به خاطر قند زیادشان برای مینای دندان دارند..ممکن است باعث شکستن دندان‌ها هم شوند.