پروتز باسن: پروتز در ناحیه باسن سبب میشود باسن، برجسته و خوش فرم شود و افراد از اندام خود رضایت پیدا کنند. خانمهایی که قصد انجام این پروتز را دارند. میتوانند باسن خود را از طریق پروتز و لیفت باسن بزرگ و برجسته نمایند.
نکتهای که در انجام عمل باسن و قرار دادن پروتز باید مورد توجه قرار می گیرد این است که برای جاگذاری پروتز فقط باید چربی زیر پوست زده شود و از زدن چربی در لایههای عمقی باسن به دلیل احتمالی آمبولی اکیداً خودداری شود. به همین دلیل بهتر است قبل از انجام عمل پروتز باسن، بیمار در مورد عمل اطلاعات کافی کسب نماید و در مورد این مسائل قبل از عمل باسن با پزشک صحبت کند.
اما مهمترین اهداف افراد برای انجام جراحی زیبایی پروتز باسن عبارتاند از :
برطرف شدن مشکل باسن و افزایش اعتماد به نفس فرد
بزرگتر و برجسته کردن باسن
رسیدن به اندام متوازن و زیبا و بهبود یافتن شکل ظاهر باسن در افرادی که بهطور مادرزادی در این ناحیه مشکل دارند.
برای اینکه بیمار بتواند از عمل پروتز باسن نتیجه مطلوب بگیرد باید قبل عمل با پزشک مشاورههای لازم را انجام دهد و هدفش را از انجام این عمل ذکر کند.
محل قرار گرفتن پروتز
محل قرار گرفتن پروتزهای باسن باید به گونهای باشد که آسیبی به اعصاب و نواحی استخوان ناحیه باسن وارد نشود و دور از آنها قرار گیرد. پروتزها را در سه قسمت از ناحیه باسن میتوان جاگذاری کرد :
زیر فاشیا
لابلای عضلات باسن
زیر عضلات باسن
شکافها را معمولاً در قسمت فرورفته باسن ایجاد میکنند تا جای شکافها مشخص نباشد. مدت انجام عمل پروتز باسن ۲ ساعت طول میکشد و موقع انجام عمل، بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار میگیرد.
عوارض استفاده از پروتز در باسن
دلیل اصلی انجام چنین عملهای زیبایی ایجاد تغییرات ظاهری و رسیدن به اندام ایده آل میباشد. در مجموع هرگونه جراحی از جمله جراحیهای زیبایی با درصدی خطا همراه هستند.
بنابراین باید تمامی نکات ایمنی قبل، بعد و حین جراحی پروتز باسن رعایت شوند تا از بروز این عوارض و خطاها جلوگیری شود. جراحی پروتز باسن نیز همچون تمامی جراحیها، ریسکها و خطرات خاص خود را دارد. این خطرات شامل ایجاد عفونت و خونریزی و پارگی و دیگر موارد میباشد. بیمار حتماً باید پیش از انجام جراحی همانطور که از مزایای جراحی اطلاع پیدا میکند. از معایب آن نیز آگاهی داشته باشد.
از عوارض جراحی گذاشتن پروتزبرای فرم دادن باسن میتوان به ایجاد عفونت اشاره کرد که بر اساس شکافهای ایجادشده و جای زخم ناشی از برش روی باسن ایجاد میشود. جراح باید از تجربه و مهارت کافی برخوردار باشد و بتواند بهترین نقاط را برای شکاف انتخاب کند. از دیگر مشکلاتی که ممکن است پس از عمل پروتز باسن ایجاد شود، امکان جابهجایی و حرکت پروتزها درون باسن میباشد که موجب عدم تقارن باسن میگردد.
شکستن و پارگی پروتز نیز از دیگر عوارض این جراحی میباشد.
احساس درد پس از پروتز سینه هم ازجمله این عوارض است که برای خواباندن این درد پزشک مسکن تجویز میکند. به هیچ وجه نباید تا ۲ هفته پس از عمل قرار دادن پروتز در باسن بیمار از داروی آسپرین و ایبوپروفن استفاده نماید.
ایجاد کبودی پس از عمل روی باسن که پس از دو الی سه هفته قابل رفع میباشد.
احتمال دارد در مواردی نادر، تجمع خون یا هماتوم در فرد، که در چنین شرایطی باید خون اضافه خارج شود.
دو فضای معمول برای قرار دادن پروتز عبارتند از:
بالای عضلات باسن ( در زیر فاسیا )
در بین لایه های عضله اصلی باسن
پس از اطمینان حاصل کردن از قرینگی دو طرف به تشخیص جراح ابتدا در هر طرف عضله و فاسیا (لایه سفت قرار گرفته در روی عضله) را می بندند و سپس برش خط وسط را در چند لایه بخیه می زنند و در مرحله آخر پانسمان می کنند.
مطالب پیشنهادی :
اولین نفری باشید که نظر میدهید.